Nieuws:

22 januari 2017

Vandaag is Sietske Mensing met haar paard Donna kringkampioen geworden bij het
springen. Wij willen haar feliciteren met haar behaalde resultaat en veel succes wensen bij de Brabantse kampioenschappen.

 

18 September 2016

Een gezellige leuke middag op stal bij Stalhouderij ’t Beekdal, georganiseerd door Jeanette, Fleur en Kathelijne. Het was een spelactiviteit met paard/pony onder het zadel. Er werd gelet op outfit, verzorging van paard/pony en het spel. hierna een BBQ. Iedereen vermaakte zich goed en genoot van het weer. Een super leuke dag met heel veel gezelligheid. Volgend jaar weer maar dit is af wachten wat het wordt!!!

 

10 januari 2016

Gisteren de Nieuwjaarsborrel gehad met alle stalklanten. Gezellig met z’n allen kletsen en borrelen op het nieuwe jaar. Wij wensen hun allen een mooi jaar met veel rijplezier.

20 september 2015

Afgelopen zondag een geweldige, leuke staldag gehad, onderlinge dressuurwedstrijd. Alle deelnemers gefeliciteerd met het behaalde resultaat, ook de supporters hebben genoten. Nadien alle gezellig samen met een drankje en voor de hongerige magen een frietje met snacks. Het was een mooie zonnige dag. Bedankt allen, vooral Martin, Anouk, Marty en Babet (jury).

 

10 augustus 2015 en op 24 augustus 2015

Wandeling met gids naar de Strijbeekse Heide. Om 9.45 uur hebben we verzameld in de huiskamer van onze natuurkampeerterrein ’t Beekdal in Chaam waar we eerst een kopje koffie of thee hebben gedronken. Daarna gezamelijk vertrokken met fiets of auto naar de parkeerplaats Ericaweg/ Strijbeekse Heide, waar we een heerlijke wandeling hebben gemaakt van ongeveer 2 uur.

24 december 2014

Zojuist is bekend geworden hoeveel afgevaardigden er naar de Brabants Kampioenschappen mogen. Zowel reserve kampioen M1 Anouk van Gerven met Carea Fortuna, als reserve kampioen Z1 Martin Breur met Bugatti mogen op 30 januari en/of 1 februari afreizen naar Schijndel.

23 december 2014

In het weekend van 21 december zijn er weer wedstrijden vereden. Anouk van Gerven heeft met Carea Fortuna in Hulten een M parcour gesprongen. Dit was een mooie foutloze rit maar kreeg door een halve seconde een tijdfout.

Astrid van Beek had zich weer ingeschreven voor een wedstrijd waarbij alleen Friezen deel mogen nemen. Dit werd georganiseerd bij Manege Galderzicht. Hier wist ze met 2 maal 182 punten weer 2 winstpunten in de wacht te slepen. Gefeliciteerd namens stal ’t Beekdal.

17 december 2014

De laatste selectie wedstrijd voor Kring Breda is in het weekend van 13 en 14 december, gehouden bij Manege Overbos in Prinsenbeek, met goede resultaten afgesloten. Anouk van Gerven kwam met haar Carea Fortuna aan de start in het M1 en wist daar een 2e plaats te bemachtigen met 209 punten. Hiermee is zij in de uiteindelijke uitslag 2e geworden en betiteld als reserve kampioen. Lotte van Houtert wist zich met 197 punten in het M1 naar een 9e plaats te rijden met haar Busted en staat in de uiteindelijke uitslag op een mooie 5e plaats. Martin Breur starte hier voor de 3e keer om een poging te doen zich te selecteren voor de Brabants Kampioenschappen en met een gemiddelde van 221 punten behaalde hij een 2e plaats, ook hij is uiteindelijk in de uitslag voor afvaardiging naar de Brabants Kampioenschappen 2e geworden en hiermee reserve kampioen Z1.  Daar er nog niet bekend is hoeveel er per klasse afgevaardigd worden naar de Brabants Kampioenschappen is het dus nog niet zeker dat Anouk, Lotte en Martin afgevaardigd worden naar de Brabants Kampioenschappen op 30 januari en 1 februari te Schijndel. Dit word rond de kerstdagen bekend gemaakt maar we hebben er alle vertrouwen in.

In het Brabantse Zeeland werd op vrijdag 12 december een springwedstrijd gehouden voor alleen militairen. Sietske Mensing deed hier aan mee met haar Donna en kwam aan de start in zowel het B als het L. In de B wist ze hier een 3e plaats te behalen en in het L een 2e plaats.

Marty Schoutsen kwam zondag avond de 14e december aan de start met haar Avilly bij Manege de Roosberg in Bavel. Hier wist ze in het M1 een 1e plaats met 199 punten en een 2e plaats met 200 punten te bemachtigen.

Stal ’t Beekdal is weer trots op haar ruiters en feliciteert ze nogmaals met de behaalde prijzen, winstpunten en titels.

24 november 2014

Het weekend van 22 en 23 november was weer een goed weekend voor stalhouderij ’t Beekdal. Marty Schoutsen heeft in Prinsenbeek met haar Avilly een derde en vierde plaats met 181 punten behaald in het M1 dressuur. Anouk van Gerven met Carea Fortuna heeft in Oosteind aan een springwedstrijd meegedaan. Hierbij heeft ze in het L foutloos en in het M 1 balk gereden. In Oirschot werd dit weekend een Friezenwedstrijd verreden waar Astrid van Beek in het L2 met haar Pelle een 178 en 181 punten behaald.

17 november 2014

Zondag 16 november zijn er weer rozetten in de wacht gesleept. Anouk van Gerven is ter voorbereiding van de selectie’s op de zondag gestart in Hulten. Hier heeft ze in het M1 een 1e prijs met 195 punten en een 3e prijs met 190 punten gereden met haar Carea Fortuna. Ook Diewertje Mensing is met haar Gaia gestart in het L2 en kwam thuis met een mooie 2e en 3e prijs met 176 punten. Jannie Marijnissen had dit weekend haar debuut in het L1 met Nigel en kwam thuis thuis met ook een 2e en 3e plaats met 173 en 165 punten. Stal ’t Beekdal is weer trots op de behaalde resultaten.

20 oktober 2014

Het weekend van 18 en 19 oktober was weer een top weekend voor stalhouderij ’t Beekdal. Na de overwinning van de 1e selectie op 4 oktober in het Z1 wist stalruiter Martin Breur met Bugatti op zaterdagavond bij manege Thielen met 61,32% een 2e plaats te bemachtigen in de race naar de Brabantse kampioenschappen. Ook Anouk van Gerven en Lotte van Houtert moesten op zondag bij manege Thielen voor de selecties aan de start verschijnen in het M1, waar Lotte met Busted een 2e plaats met 188 punten veroverde en Anouk met Carea Fortuna een 3e plaats met 186 punten. Op Hoeve Galderzicht werd dit weekend een Friezenwedstrijd verreden waar Astrid van Beek haar Pelle in het L2 naar een vijfde plek met 187 en 191 punten wist te rijden.

Op 20 augustus heeft Martin Breur met zijn paard Bugatti in Oudedijk beide dressuurproeven gewonnen. Door het behalen van de winstpunten kan Martin in het Z 2 starten.

Wij willen Anouk van Gerven feliciteren met het behalen van de eerste prijs op Nokere CNC L’Equino.

Te koop:

Op dit moment hebben wij geen paarden te koop. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws.