Disclaimer

Disclaimer

Deze website is eigendom van Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal. Met het bezoeken van deze website accepteer je deze disclaimer.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website en haar inhoud komen toe aan Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal delen van de website of haar inhoud over te nemen of verder te verspreiden.

Juistheid, volledigheid en actualiteit

Deze website en haar inhoud zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal deze steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Verantwoordelijkheid

Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal is niet verantwoordelijk voor de inhoud of juistheid van op deze website door bezoekers geplaatste teksten links. Uitingen van bezoekers in het gastenboek op deze website zijn hun persoonlijke mening(en) en stemmen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal. Evenmin is Natuurkampeerterrein en Stalhouderij ‘t Beekdal verantwoordelijk voor websites van derden, waarnaar vanuit deze website wordt gelinkt, of die een verwijzing bevatten naar deze website. Fouten, onjuistheden of onvolkomenheden kun je melden via beekdal@kpnmail.nl